4.4.2011

❀ I Hear Wedding Bells ❀

  Hyvää maanantai-iltapäivää ! Kuten joillekki eilen sanoinkin, otin eilen parhaista goSu-häistä kuvan ja nyt jaan sen teidän kaikkien kanssa. Olin itekki ekalla mallillani naimisissa jonku kanssa mut en muista sen nimee enää.. Oisko ollu joku Tete tai jotain sinne päin. Sen jälkeen en naimisissa goSussa ole ollut (ainakaan muistaakseni). Noissa häissä oli tosi kivaa, varsinki jatkoilla ;-). Niin ja en tiedä millon seuraavan kerran päivittelen tätä blogia, mulla on ihan hirveesti kaikkia kokeita tällä viikolla ja niihinki pitäis jaksaa lukee. Koealue tossa yhessäki kokeessa on päälle 100 sivua, että ajattelin panostaa siihen kokeeseen vähä enemmän ku en mikää kovin hyvä tossa aineessa ole.
               Ja piti tästä yhestä asiasta vielä valittaa. Luin just goSussa et tällä viikolla Supernovaan tulee vanhoja spessuja (jos oikeen ymmärsin) ja kahdesta asukokonaisuudesta tulee uniikkeja. Toisaalta ihan kiva, että saa noita vanhoja arvokkaita asuja mut on se toisaalta huonoki. Itse en omista noista asuista mitään, mutta voin vaan ajatella et mitä ne ajattelee joilla on noi ku niiden arvo laskee. Ja tässä on muuten vielä kuva häiden jatkoilta.

8 kommenttia:

  1. haha nuo muffinssi stripparit :_DD tosin ovatkone... muffinseja. ಠ.ಠ

    VastaaPoista
  2. luulisin :D oli vähä kosteet jatkot

    VastaaPoista
  3. ..........Oot kyl mun kaa naimisissa et ei siin mitää.

    VastaaPoista
  4. millon me mentiin naimisiin :DDDD kyl mä muistelin et meil on ollu jotain JUTTUU mut en tienny et ihan naimisissa asti ollaan !

    VastaaPoista