13.4.2011

Boooooooring.

Iltaa. Kuolenko ees tylsyyteen. Kuolen. Mulla ei oo oikeesti _mitään_ tekemistä joten päätin taas vaihteeks kirjottaa tänne. Joo oli tos päivemmäl kans tylsää nii päätin muokata yhtä kuvaa hieman.. Ja sain taas huomata että suurimmalla osalla goSulaisista ei oo huumorintajua tai sitte ne ei ymmärrä sarkasmia ollenkaa. Ja joo tässä on paranneltu - feikki - kuva. (Klikatkaa sitä suuremmaks).
Joo mitäs tässä goSuttaessa ja kuunnellessa musiikkia. Ja juttelen yhelle jätkälle mutta musta tuntuu et se pitää mua puuduttavan tylsänä ja on sen takia hiljaa. Ja toisaalta jos se odottaa et sanon sille jotaki nii voishan se välillä itekki sanoo jotain. Vittu miks kaiken pitää olla niin saatanan vaikeeta. Anteeksi kiroiluni :--)

10 kommenttia:

  1. Nice photo. Jos sinulla on tylsää, niin ota vaikka lisää tommosia kuvia. Minua ainakin kiinnostaa. Tai sitten, askartele. Loistavaa, et edes huomaa, kun on jo yö ja heräät vasta kello 12 päivällä. (:

    VastaaPoista
  2. jee kiva et jotain kiinnostaa :--D tosiaanki voisin väsätä lisää jotain kuvia, varsinki nyt ku sain aikalisän gosussa..

    VastaaPoista
  3. Hyvin muokattukuva :3

    VastaaPoista
  4. aluks unohdin ottaa sen "vastaa" -napin pois mut otin sen sitte pois ku laitoin tänne (:

    VastaaPoista