21.4.2011

Ilmoitusasiaa

Eli joo. Lopetan goSun ja sen osalta tän blogin kirjottamisen. Lisää voitte lukea mun mallin profiilista... Anteeks.

OKOKOK

Bäkkäri sekoo.. Ei mul muuta asiaa oo mut tulin näyttämään tätä kuvaa ku pelasin Auran ja kumppanien kanssa bäkkäriä.... =D

19.4.2011

goSupermodel - Where LPS rule ! eiku hä

Mitä saakelia, kirjauduin äsken ihan normaalisti goSuun ja yhtäkkii siihen pomppas joku LPS sivu ? Creepyy, mulla ei oo ees sitä taustaa koska oon yli 12v :o En mä ota siitä ongelmaa et tonne goSuun on rantautunu noi kaikki LPS jutut mut toi oli jotenki aika outoo. Ja hei mä rakastan tota uutta Bäkkäri moninpelii ! Ihanaa ku saa tehä tiimissä kaikkee :3 Tosin mulla ei ees toimi siinä se vaatejutska ja se muutenki lagaa ihan hirveesti ja goSu heittää välillä ulos ku pelaan sitä... Toivottavasti noi kaikki saadaan korjattua et toimis kunnolla. Joillaki on ollu se ongelma et ne ei pysty valittemaan kenkii siinä vaatejutus.

         Ja hei. Mun piti lukee koko ilta matikan valtakunnalliseen kokeeseen mutta arvatkaa mitä teen - kirjotan jotain turhaa tänne blogiin ja ajattelin mennä pelaamaan Bäkkäriä :--D Pakko muuten antaa tässä kunniamaininta Auralle koska se on ihQ ♥  Ja ajattelin vielä tähän loppuun laittaa kuvan jolle oon nauranu jo monta viikkoa..

17.4.2011

hJelou

Noniin... Nyt on aikalisä kärsitty :--D Toisaalta ihan jees et sain ton aikalisän koska pelasin eilen tanssareiden ekal tasol 100gr ja tänään sit vielä toiset 100gr nii sain noi toiset uniikit hiukset. Jos en olis ollu aikalisäl nii en varmasti olis pelannu D: Jepsjeps oon kyl pelannu koko aamun Jacobin kaa kaikenmaailman pelejä mesessä... Ainaki miinaharavaa pelattiin ja Bumber Starsia ja Checkersiä =D=Dd Ja totanoin mul on kauhee nälkä mutta a) meillä ei ole mitään syötävää ja b) en ees haluu syödä.

AAAAA oisko toi ees paras biisi ikinä. Pakko heruttaa näitä sanoja: "I'm just a holy fool, oh baby it's so cruel, but I'm still in love with Judas, baby". Ääk saan aina ihan hirveesti kylmiä väreitä näistä GaGan biiseistä ku ne on niin nerokkaita. Ja Mansonin. Manson on niin viisas ja sen sanotuksissa on aina jotain oivallettavaa ja ku ne tajuaa niin tulee sellanen "ahaa" -fiilis.

           Ja pakko vielä sanoo tosta aikalisästä sen verran et miks hemmetissä kaikki AINA lähettää mulle viestejä just sillon ku oon aikalisäl ? Kauhee halu vastata niihin mutku ei voi =( Ja se vielä et lähettäkää NYT mulle viestejä, oon yksinäinen. :(

14.4.2011

Oh. My. Shit.


(Klikatkaa kuvia suuremmaks.) VOI LUOJA KUOLINKO EES :--D Tiesin että saan aikalisän mutta arvatkaa hajosinko ku tossa goSun lähettämässä viestissä luki: "Olet myös väittänyt olevasi moderaattori. Tämä ei ole sallittua." Taas yksi todiste että goSussa ei saa tehdä melkeen mitään saamatta aikalisää... Huhhuh sain aikalisän siitä että muokkasin kuvaa ja sanoin et se on muokattu. Joo mut ei se mitää. Päivittelen seuraavan kerran varmaan sitte ku pääsen aikalisältä. Heihei!

13.4.2011

Boooooooring.

Iltaa. Kuolenko ees tylsyyteen. Kuolen. Mulla ei oo oikeesti _mitään_ tekemistä joten päätin taas vaihteeks kirjottaa tänne. Joo oli tos päivemmäl kans tylsää nii päätin muokata yhtä kuvaa hieman.. Ja sain taas huomata että suurimmalla osalla goSulaisista ei oo huumorintajua tai sitte ne ei ymmärrä sarkasmia ollenkaa. Ja joo tässä on paranneltu - feikki - kuva. (Klikatkaa sitä suuremmaks).
Joo mitäs tässä goSuttaessa ja kuunnellessa musiikkia. Ja juttelen yhelle jätkälle mutta musta tuntuu et se pitää mua puuduttavan tylsänä ja on sen takia hiljaa. Ja toisaalta jos se odottaa et sanon sille jotaki nii voishan se välillä itekki sanoo jotain. Vittu miks kaiken pitää olla niin saatanan vaikeeta. Anteeksi kiroiluni :--)

12.4.2011

It's fun to stay at the Y M C A... ♫

Arvatkaa kuinka monta kertaa oon kuunnellu ton biisin ^...... Herranjumala päässä vaan soi IT'S FUN TO STAY AT THE Y M C A !!!1 Joo asiasta kolmanteen; mä oon paras. Riideltiin just veljen kaa et kumpi saa viimesen pullan ja sehän tietysti omi sen. Sitku sen silmä vältti nii laitoin aika reilulla kädellä siihen pullaan suolaa päälle ja se sai melkoset raivarit :--D Toisaalta se sitä ite kerjäs.

          Mulla ei oo taaskaa mitää kirjotettavaa mut ajattelin tehä tämmösen kollaasin eri asukokonaisuuksista mitkä mun vaatekaapin sisällöstä goSussa saa.. Melko rumia mut mulla on kauhee addiktio vaihtaa mun mallin vaatteita suunnilleen joka päivä. En jaksanu tehä ku kymmenen ja toivottavasti jotain edes kiinnostaa =D

Voitte kertoo omia suosikkejanne (jos niitä edes joillakin on) :--) Joo en keksi muuta kirjotettavaa muttamutta kirjoittelen uudestaan tässä lähiaikoina. Heips (-:

pst. klikatkaa kuvaa suuremmaks.

9.4.2011

Tuntuu siltä ettei tunnu miltään

"oot 15 vuotta ja pidät gosublogii =D=D=D=D häpeä"
Niimpä. Voi jestas mistäköhän mä tänne keksisin kirjottaa. Nojoo kerron vähä mitä oon puuhaillu goSus. Lololo pidettiin Aidenin kaa bileet mun décorissa, yhessä vaiheessa oli niin paljo porukkaa ettei nähny ees omaa kirjotustaan.. Parhaimmillaan oli vissiin päälle 30 ihmistä paikalla. Niin ja väsäsin uuden profiilin ku meinasin saada jonku epilepsiakohtauksen siitä mun edellisen profiilin taustasta :--D Tein ton edellisenki profiilin sekoamiskohtauksen seurauksena pari päivää sitte. Mulla nää profiiit vaihtuu vähä liianki tiuhaan. Osaisimpa tehä jonku tosi hienon profiilin niin pitäisin sitä monta vuotta siinä. Ja bileistä sen verran että jäin juttelemaan sinne varmaan tunniks Riikan kaa vielä ku muut oli lähteny ja lauleskelemaan Nelisilmää !

Ja joo oli kyl taas melkonen peliyö. Pelasin suunnilleen 23.00 -> 04.00 battlefieldii naama punasena, ES vaa puuttu. Tosta tuliki mieleen et huomasin perjantaina koulus et suunnilleen kaikki jätkät mun koulus on jotain jonneja =D=D=Dd  Joo moro kirjotan seuraavalla kerralla vähä enemmän. Hyvää lauantaita teille !

4.4.2011

❀ I Hear Wedding Bells ❀

  Hyvää maanantai-iltapäivää ! Kuten joillekki eilen sanoinkin, otin eilen parhaista goSu-häistä kuvan ja nyt jaan sen teidän kaikkien kanssa. Olin itekki ekalla mallillani naimisissa jonku kanssa mut en muista sen nimee enää.. Oisko ollu joku Tete tai jotain sinne päin. Sen jälkeen en naimisissa goSussa ole ollut (ainakaan muistaakseni). Noissa häissä oli tosi kivaa, varsinki jatkoilla ;-). Niin ja en tiedä millon seuraavan kerran päivittelen tätä blogia, mulla on ihan hirveesti kaikkia kokeita tällä viikolla ja niihinki pitäis jaksaa lukee. Koealue tossa yhessäki kokeessa on päälle 100 sivua, että ajattelin panostaa siihen kokeeseen vähä enemmän ku en mikää kovin hyvä tossa aineessa ole.
               Ja piti tästä yhestä asiasta vielä valittaa. Luin just goSussa et tällä viikolla Supernovaan tulee vanhoja spessuja (jos oikeen ymmärsin) ja kahdesta asukokonaisuudesta tulee uniikkeja. Toisaalta ihan kiva, että saa noita vanhoja arvokkaita asuja mut on se toisaalta huonoki. Itse en omista noista asuista mitään, mutta voin vaan ajatella et mitä ne ajattelee joilla on noi ku niiden arvo laskee. Ja tässä on muuten vielä kuva häiden jatkoilta.

2.4.2011

Lazy Day

Iltapäiviä. Tänään luvassa olisikin sellainen epävirallinen postaus. Mulla ei oo periaatteessa mitään tärkeetä kirjotettavaa mutta tuli sellanen himo kirjottaa tänne :--D Niin siis piti kertoo niitä kuulumisia. Hyvää kuuluu, ja kuten varmaan kaikki tietääkin, eilen oli aprillipäivä ja sain kyllä aika monia huijattua. Mutsille lähetin viestin et menin mun kaverin faijan kyydillä kouluun niin ajettiin kolari, itse olen OK mut kaverille kävi vähän pahemmin ja mun äiti sai melkeen kohtauksen ku se luki sen.. Suunnitelmia tälle päivälle ei ole mutta katotaan mitä saan aikaseks. Joo ja piti vielä sellasta asiaa udella teiltä lukijoilta että mitä te haluatte mun kirjottavan tänne? Ehdotuksia otetaan vastaan. Voitte joko kommentoida tähän postaukseen tai lähettää mun mallille viestiä goSussa. Kiitos ja pitäkää hauskaa näin lauantain kunniaks.